Després també tenim el tercer disc dels barcelonins Katarrama, Kada verS,
que després d'un canvi a la veu presenten un disc madur i treballat,
evolucionant el seu metal hardcore per un hard rock metalic més serè i
d'espectre més ampli. Les lletres son punyents, pensades i emotives, i
conviden a la reflexió.

Entrada al bloc llibertat.cat publicada el 2 de novembre del 2009:

http://www.llibertat.cat/content/view/6897/29/

Kada verS

Aquesta setmana estem canyeros. Parlem avui de Katarrama (abans Katarrama Stuma), un grup d'Avinyó que ja fa deu anys que trepitgen escenari amb l'objectiu de fer-se un nom propi en l'escena del rock i el mètal català. Presenten el seu tercer disc, Kada verS (Contra Records, 2010), on aposten per unes composicions més melòdiques sense renunciar a la contundència. El resultat són cançons com aquesta sorprennt versió del Lluís Llach de Temps de revoltes.

Els Katarrama van passar-se fa uns dies per la redacció de l'Enderrock en companyia de l'activista i poeta Jordi Bilbeny (lletrista dels arenyencs Relk), amb qui els uneix una entranyable amistat. En Bilbeny ha col·laborat amb el grup realitzant un poema –que pot llegir-se a la contraportada del disc– a partir dels títols de totes les cançons. La versió d'en Llach és una peça més en un treball format per una desena de cançons. "Ens agradava molt el tema, creiem que té molta força i volíem portar-lo al nostre terreny", deia Oriol Iglesias, bateria del grup.
Iglesias explicava que de l'anterior treball en van vendre 1.000 còpies –una xifra més que respectable tenint en compte els temps que corren– i que a més a més els va servir per fer una gira per Irlanda en companyia d'un grup irlandès, Coldwar, amb qui han realitzat una mena d'intercanvi i han dut a tocar a Catalunya. El disc ha estat enregistrat a Can Pardaler per David Rosell (Dept.) i masteritzat als estudis Monoposto de Düsseldorf: tota una garantia, doncs, de bon so.

Entrada al bloc de VilaWeb el 10 de febrer de 2010:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/comment/id/159165

 

 

Katarrama a l'Enderrock
Article aparegut a la revista Enderrock del mes de març 2010

Kada verS

Nou disc del grup de Barna, Katarrama (abans anomenats Katarrama Stuma). Una trajectòria de 10 anys ja a les seues esquenes, que els ha fet eixir del país varies vegades. Després de varis canvis en la seua formació, ens presenten aquest nou treball "Kada Vers", amb un so rocker pero a la volta metalic. Una melodia aplegadissa i uns estribillos que te se claven al cap. Del so del disc puc dir, que te una producció molt ben aconseguida, un so molt ben fet i del que es pot apreciar molt be cada riff. Lletres amb temes socialment influents i sobre tot polítics. Han deixat el seu disc s'encer per baixar a la seua web, jo vol deixe ací.

Entrada del bloc Pluralitat Musical publicada el 15 de novembre del 2009:

http://pluralitatmusical.blogspot.com/2009/11/katarrama-kada-vers.html

El 9Nou

Retall informat de l'emissió de l'entrevista a Katarrama al programa de 9TV 'Bon cop de rock'