Índex de l`article

GudaUn any mes tard l’Àlex, segon guitarra del grup començava a faltar en alguns concerts per motius laborals, així ens vam acostumar a tocar amb un sol guitarra i a principis del 2002 a causa d’un ‘cola cao’ mental el Moi ens deixa ..així dons ens quedem 3 altre cop, però amb 2 cullons seguim buscant per tot arreu i connectem amb el Guda, el nanu de Taradell, i gràcies a la generositat dels S.R.P s’afegeix a la família nostre i queda tancada la formació actual.

A partir d’aquí seguim treballant i fent nous temes i tocant a tot arreu on ens deixen.. Vic, St. Hipòlit de Voltregà , St. Boi de Lluçanès, Barna i Avinyó repetidament, quedem finalistes del concurs de música ciutat de Vic i cap al maig i després de molt parlar decidim començar mira estudis per gravar el que seria el nostre primer disc mirant, mirant vam anar a para a St. Feliu de Guíxols amb el Santi dels NO MORE LIES ens va agradar i vam quedar per octubre. I així ho vam fer , 2 setmanes de gravació, vicis i altercats amb els municipals i segurates de Platja d’Aro vam gravar el disc i ens vam disposar a buscar discogràfica.

 

Ens va costar lo seu, gràcies a la col•laboració de l’amic Ariza, el Carlitus de propaganda i d’altre gent vam anar a parar amb l’entranyable Miguel i la seva distribuïdora “El Lokal” ell ens va ajudar i orientar i després de 6 o 7 mesos de agonia i llarga espera en la que ell es va veure liat per treure el disc dels THE KAGAS i demés kakaos mentals vam treure el disc el 4 d’agost del 2003!! mentrestant hem seguit tocant en llocs com el Prat de Llobregat, Hospitalet, el pati blau de Cornellà, RAZZMATAZZ2, Taradell , St. Pere de Torelló, Cervera i hem seguit coincidint amb grups del nivell de Su Ta Gar, Berri Txarrak, NON SERVIUM , Opció k 95, Parasma , Cheb Balowsky, Contrabando de ideas, Rabia Positiva, Batzak ,Cero en Kondukta , Fearst, CO2, Skafam i d’altres.. esperem seguir allargant aquesta historia molts anys.. Salut per tothom!

Concert a Avinyó